Global Stock Ukraine - лідер з постачання товарів із колекцій Inditex Group

Автор serg 01/12/2020 0 Коментарі

Український ринок активно переймає світові тенденції в сфері моди, зокрема, все більше споживачів обирають недорогий брендовий одяг. Купити його можна не тільки в моно- або мультибрендових бутиках, але і в стокових магазинах, які, в свою чергу, здійснюють оптові закупівлі. При цьому кожен великий замовник зацікавлений в тому, щоб отримувати товар дійсно популярних торгових марок, таких як Zara, Massimo Dutti і інших компаній, що належать до Inditex.

 

Дана мережа очолює рейтинг лідерів світової роздрібної торгівлі одягом, відповідно, їхні речі затребувані і здатні приносити стабільний і солідний прибуток. Головне - знайти перевіреного партнера, який візьме на себе формування і доставку партій.

 

Вибираючи партнера, власники магазинів націлені на отримання оптимальних умов співпраці, а для цього постачальник повинен мати бездоганну репутацію, досвід і позитивні відгуки. Все перераховане є у нашої компанії Global Stock, яка на сьогоднішній день є лідером з продажу стокового одягу мережі Індітекс в Україні. Розташовуючись в місті Рівне, фірма здійснює поставки в різні міста, пропонуючи зручний механізм замовлення і розрахунків, а також вигідні ціни, різні акції і знижки.

 

Особливості виробництва та дистрибуції продукції Inditex Group

 

Inditex Group сток оптом

Іспанська компанія Inditex заснована в 1985 році і спеціалізується на виробництві і продажу одягу під різними брендами, основними серед яких є:

Замість величезних інвестицій в маркетинг, мережа вкладає гроші в збільшення кількості магазинів, який за останніми даними, нараховує 7490 в 96 країнах світу. Не менш активно товари компанії продаються онлайн - можливість придбати брендові речі є у жителів 156 країн, включаючи Україну. Зберігати провідні позиції Індітекс допомагають такі особливості:

  1. Широкий асортимент - під брендами іспанського виробника випускаються куртки, шапки, пальто, сукні, брюки, футболки, домашній одяг і текстиль, різноманітні аксесуари, предмети інтер'єру. Як правило, у кожної торгової марки своя спрямованість.
  2. Мінімальні терміни інтеграції нових дизайнів і масове виготовлення товарів, причому 40% фабрик знаходиться на території Іспанії. Компанії вдалося уникнути поширеної практики масштабного переміщення виробництва в країни третього світу.
  3. Максимальна комп'ютеризація процесу виготовлення.
  4. Акцент на інновації і гнучкість. Моделі розробляються у власній дизайнерській майстерні з урахуванням актуальних трендів і швидко продаються.
  5. Два великих логістичні центри і доставка нових партій без затримок.

Чому клієнти обирають Global Stock як постачальника?

купити сток оптом

Закуповувати сток з колекцій Inditex і реалізувати його в роздріб в Україні однозначно вигідно, адже мало хто з громадян може собі дозволити купувати новинки в фірмових торгових точках. Наша компаніям Global Stock створила формат співпраці, при якому оптові покупці можуть зробити замовлення швидко, легко і без зайвих фінансових витрат. До основних плюсів можна віднести:

  • стовідсотково високу якість товарів;
  • реалізація одягу з останніх колекцій;
  • комплексний підхід до обслуговування - продаж + логістика;
  • безпроблемний обмін або повернення при браку більше 3%, а також заміна неліквіду;
  • регулярні акції та спеціальні пропозиції.

Залишити коментар